Ademtherapie Limburg

Ben jij ook benieuwd wat ademtherapie in Limburg jou voor u kan betekenen?

Ademtherapie is een methode die er kortweg op neerkomt om bewust en op een juiste wijze gebruik te maken van ademen. Het is een proces om te leren op een natuurlijke wijze te ademen. Konstantin Buteyko ontdekte het grotere verband tussen ademhaling en gezondheid: dat diep inademen het percentage CO2 in ons verlaagt, terwijl dat júist zo noodzakelijk is om zuurstofatomen te kunnen binden.
En ze vervolgens naar onze organen te kunnen transporteren waar ze van letterlijk levensbelang zijn.

Ademtherapie als remedie tegen veel voorkomende ziekten

Buteyko-Limburg ondersteunt u in het bewustwordingsproces hoe een juiste manier ademen – uiteindelijk de basis van ons leven – de oplossing kan bieden voor veel voorkomende ziekten. Konstantin Buteyko maakte een inventarisatie van 150 ziekten die rechtstreeks gerelateerd zijn aan diepe ademhaling. Dankzij ademtherapie en ademhalingstechnieken zijn deze voor het merendeel te verhelpen of zullen ze zelfs geheel verdwijnen. Een remedie die u zelf in u draagt. Iedere dag.

Door training van de Buteyko methode bent u zelf in staat een omkering van ziekteverschijnselen te bewerkstelligen die gerelateerd zijn aan diepe ademhaling. Denkt u hierbij onder meer aan het verhelpen van alle vormen van allergieën, van astma, spataderen, hooikoorts, migraine en een hoge bloeddruk. Waarbij zij opgemerkt dat voor het zelf toepassen van de technieken het raadzaam is om vooraf uw arts of Buteyko therapeut te raadplegen.

ademtherapie limburg

Zelfgenezend vermogen ademtherapie in Limburg

De veelgehoorde scepsis is dat men het onbegrijpelijk vindt dat een andere wijze van ademhalen een dusdanig vergaande oplossing kan bieden. Buteyko-Limburg brengt u met ademtherapie graag alle grondbeginselen bij om uw zelfgenezend vermogen weer in optimale conditie terug te brengen.

Edwin van Dronkelaar helpt u graag verder bij het onder de knie te krijgen van de Buteyko-methode. Door het volgen van zijn cursus ontdekt u hoe u het beste kunt omgaan met uw ademhaling. Wanneer dit op een correcte manier gebeurd, zijn er veel ziektes en aandoeningen die opgelost kunnen worden.

Wilt u meer weten over de buteyko methode en wenst u graag persoonlijke hulp te ontvangen? Wij helpen u graag verder bij het structureel oplossen van allerlei ziektes, middels Buteyko technieken.