Wat prachtig dat er een leer is zoals Buteyko waardoor je zelf stoornissen kunt oplossen, fysiek in je lichaam, en voor je geest.
Iets wat soms zwaar kan wegen. Het is zo fijn dat je daar controle over kunt uitoefenen.
Het is eigenlijk ook zo vanzelfsprekend dat zuurstof (leven), alles is.
Vreemd dat er niet meer bekendheid is over deze leer…en dan bedoel ik niet alleen bij artsen.
De beste Persoon die je deze leer en marsroute kan aanreiken is voor mij
absoluut EDWIN!
Liefs. Marriette

Mariette 56 jaar

Edwin is ongelofelijk down to earth en zeer overtuigd van de werking van Buteyko. Omdat hij deze trainingen buiten zijn werk als makelaar geeft was dat voor mij een teken dat financieel gewin niet zijn doelstelling is maar hij daadwerkelijk mensen wil helpen met het verbeteren van hun gezondheid. Ik doe mijn oefeningen dagelijks en ben heel blij dat Buteyko op mijn pad is gekomen.

Petra ,52 jaar

Een echte aanrader! Je ogen gaan open. Ongelooflijk wat ademhaling voor een invloed op je lichaam en op je leven heeft!!

Jony 30 jaar

Jarenlang had ik astmatische klachten en hooikoorts waardoor ik het geregeld benauwd had. De buteyko cursus zorgde ervoor dat ik geen medicijnen meer hoef te gebruiken. Benauwdheid en hooikoorts heb ik geen last meer van. Mijn neus is ook niet meer verstopt geweest. En ik merk dat ik, door een correcte ademhaling, beter en rustiger kan spreken voor groepen mensen. Ik beveel Buteyko Limburg zeker aan!

Paul 36 jaar

Nadat ik de hoop had opgegeven betreft mijn artrose klachten kwam ik uiteindelijk bij Edwin terecht……..door middel van de Buteyko methode en de goede begeleiding van Edwin, is een wereld voor mij open gegaan. Ik kan nu leven zonder pijn……..een echte aanrader voor een scala aan klachten!!

Sandra 42 jaar

Ik ben 1 maand geleden gestart met de Buteyko methode bij Edwin. Ik had allerlei vage klachten, maar kon hier niet de vinger op leggen. Na op Google rond gereisd te hebben kwam ik bij de Buteyko methode en heb op dat moment besloten, dit ga ik doen! Gelukkig had Edwin nog ruimte en ik kon gelijk aan de slag.  Ik moet zeggen ik heb zelden iemand gezien die zo met hart en ziel zijn werk doet, hij haalt alles uit de kast om het proces voor jou te laten slagen. In die maand dat ik nu bezig ben is er veel veranderd, mijn ademhaling is rustiger, ik heb veel meer energie en merk dat mijn houding sterk verbeterd is. Buteyko doe je er niet zomaar even bij, maar is een totale verandering in leefwijze. Als je overal geweest bent (of niet geweest bent) met je klachten en Buteyko komt op je pad, grijp deze dan met beide handen aan, want het veranderd je leven in zeer positieve zin. Ik heb aan de soms strenge, maar ook rechtvaardige aanpak van Edwin veel baat gehad. Ik gun dan ook iedereen die met deze methode start een coach, begeleider als Edwin.

 

Edwin, hartstikke bedankt Willie

update:18 juli 2021:

Ik heb afgelopen 6 maanden de cursus gevolgd bij Edwin, dit heeft mij heel veel opgeleverd. Ik slaap weer goed, mijn ademhaling is veel rustiger en ik heb het veel minder benauwd. Ik zou iedereen willen aanraden die met deze klachten zit de cursus bij Edwin te volgen. Bedankt Edwin

Willie,vrouw 65 jaar

Wanneer je iets aan je vitaliteit wil doen dan is het zeker de moeite waard om naar de Buteyko methode te kijken. Als je er mee aan de slag wil en je woont in de buurt van midden Limburg kijk dan ook naar de training die Edwin van Dronkelaar aanbiedt. Persoonlijk heb ik veel baat gehad bij zijn positieve en motiverende ondersteuning ook na de eigenlijke trainingsdagen.

Bas,62 jaar

Een leerzame en makkelijk te volgen cursus. Maakt je bewust van hetgeen je de hele dag op de automatische piloot doet; ademhalen.
Al binnen een week merkte ik de voordelen in het dagelijks leven wanneer je ademhaalt op de correcte manier. Ik word fitter wakker, heb een betere conditie en kan me beter concentreren.
Ik ben pas 4 weken bezig met de training, maar er zullen ongetwijfeld nog meer voordelen bij komen.

Bedankt hiervoor.

Stan

Zeer prettige cursus gevolgd bij Edwin. Binnen de trainingsdagen van drukkend gevoel in mijn hoofd en niet meer weten hoe ‘normaal’ te ademen, naar rustige ademhaling en gevoel van ontspannenheid.
Nu doorzetten en hopelijk ook verbetering qua allergieën.
Absoluut een aanrader voor iedereen die zich bewust wil focussen op beter ademen.

Nicolle Janssen

Hoewel ik een aantal jaren geleden bij mevr. Anthonissen met groot succes
een buteyko training had gedaan, ben ik nu met mijn vrouw meegegaan
en mocht gratis aansluiten bij Edwin omdat ik bij mevr. Anthonissen (samen met Edwin) de training al eerder
had gevolgd.

Ik ben de training weer even gaan bijspijkeren. Na de eerste training een aantal jaren geleden
ben ik na 40 jaar klachten met astmatische bronchitus en allergie helemaal
verlost van de klachten. Ik liep een 20 jaar dagelijks met medicijnen op zak. Nu liggen ze al 5 jaar in kast!

Ik sta tegenwoordig in een manege en kan gewoon bij mensen komen met honden.
De ademhalingstherapie helpt me ook om me rustiger te voelen. Ik vond het heel
fijn dat ik een herhalingstraining heb gedaan en ben Edwin dankbaar
dat ik mee mocht komen. Het laat zien dat hij het doet om mensen te helpen
en niet uit commercieel oogpunt. De prijs is ook zeker heel redelijk en betaalbaar.

Ik probeer nu mijn zoon met astmatische klachten een een collega met slaapproblemen hier te krijgen!

Alexander